posljednje ponude

Da bi ostvarili promotivnu cijenu tretmana u ponudi, potrebno je prilikom zakazivanja termin napomenuti da želite tretman sa promocije prije isteka roka. 

Predplatite se na naš besplatni mjesečni newsletter kako nikad ne bih propustili ponudu. Pratite naše ponude i na FB stranici. 

 
 
Ponuda ističe 31.01.2019

Ponuda ističe 31.01.2019

PROMO MASAŽA 4 +1 GRATIS (100 KM)

Paket od ukupno 5 masaža od 30 minuta za 100 KM. Masaža tijela u trajanju od 30 min koja se fokusira na gornji dio tijela a ima za cilj da eliminiše napete mišiće, miogeloze, bol u leđima kao i tenzione glavobolje prouzrokovane navedenim problemima. Ovi simptomi se najčešće javljaju u stresnim periodima, napornom radu, nepravilnom spavanju i/ili nakon fizičke aktivnosti. 

Za potpun oporavak potrebno je uraditi seansu od 5 tretmana, svakih 2-3 dan. Kada uzmete paket od 4 masaže, mi vam darujemo petu masažu gratis.

Zakažite svoj termin na broj 033 810 228

 
IPL w Logo.png

Ponuda vrijedi do 31.01 2019

FOTOEPILACIJA PROMO

PROMO: Ako uradite dvije regije -5% popusta, ili ako uradite 3 regije -10% popusta. Potrebno je da prvi tretman iz serije od 8 tretmana bude najkasnije do 31.01.2019. Riješite se neželjenih dlačica za 8 tretmana. Posljednja generacija IPL aparata, naše dugogodišnje iskustvo u radu, osigurava rezultate sa kojima će te biti zadovoljni. Za više informacija kao i kompletan cjenovnik po zonama posjetite https://www.maabspa.ba/depilacija/

 
Hana lice_oko otvoreno_logo.png

Ponuda vrijedi 31.01.2019

PROMO ANTIOXIDANT TRETMAN LICA 60 KM (reg. 75 KM)

Decembar je bio težak mjesec za našu kožu! Smog i zagađenost u zraku sitnih čestica je ostavila mnoge zdravstvene tragove na našim plućima, a naročito na koži. Kada na to dodamo suhi zrak od grijanja, zapušene prostorije, to dodatno pogoršava stanje kože.

Antioxidant tretman lica je namijenje da neutralizira slobodne radikale koji uništavanju zdrave stanice.

Rezultat je hidratizirana, regenerisana, nježna i ruzićasta koža, mladalačkog izgleda.

Tretman podrazumijeva duboko čišćenje pora, toniranje, maska od aktivnog uglja koja absorbuje teške metale iz organizma, nanošenje ampule i seruma poput Vitamina C, E, kofein i zelenog čaja, maska za područje oko očiju i usana. Zatim slijedi aroma masaža lica, nanošenje maske za hidrataciju i smirenje kože pomoću ultrazvuka i adekvatna krema.

Ovim bogatim tretmanom vraćamo ravnotežu stanica te koža ponovo blista. Odgovara svim tipovima kože, a namjenjen je za zrelu, blago ostećenu kožu, kožu pušaća i kožu izloženu stresu i lošim uticajima okoline. Idealan je i kao prevenecija nastajanja bora i oštečenja kože. Tretman traje do 90 min. Zakažite svoj termin na broj 033-810-228 ili putem FB ja inbox. Ponuda vrijedi do 31.01.2019


 

 

 
Gift_Box.jpg

PROGRAM LOJALNOSTI

Ma'ab Spa Vam nudi "Bonus Karticu", gdje svaki 8 tretman vam je gratis! Vi izaberete tretman koji zelite da vam se piše na Bonus Karticu, i svaki vas dolazak se boduje, tako da taj isti tretman koji ste izabrali dobijete gratis!