posljednje ponude

Da bi ostvarili promotivnu cijenu tretmana u ponudi, potrebno je prilikom zakazivanja termin napomenuti da želite tretman sa promocije prije isteka roka. 

Predplatite se na naš besplatni mjesečni newsletter kako nikad ne bih propustili ponudu. Pratite naše ponude i na FB stranici. 

 
 
 Ponuda ističe 31.05.2018 

Ponuda ističe 31.05.2018 

PROMO MASAŽA 4 +1 GRATIS (25 KM)

Masaža tijela u trajanju od 30 min koja se fokusira na gornji dio tijela a ima za cilj da eliminiše napete mišiće, miogeloze, bol u leđima kao i tenzione glavobolje prouzrokovane navedenim problemima. Ovi simptomi se najčešće javljaju u stresnim periodima, napornom radu, nepravilnom spavanju i/ili nakon fizičke aktivnosti. 

Za potpun oporavak potrebno je uraditi seansu od 5 tretmana, svakih 2-3 dan. Kada uzmete paket od 4 masaže, mi vam darujemo petu masažu gratis. Cijena jedne 30 min masaže je 25 KM. 

Zakažite svoj termin na broj 033 810 228

 

 
madero w logo.png

Ponuda vrijedi do 30.04 2018

PROMO! MADEROTERAPIJA + G5 ANTICELULITNI APARAT+ 2 gratis tretmana BODY STIMULTOR 300 KM 

Zbog velike potražnje za maderoterapijom u prošlom mjesecu, nudimo Vam novi anticelulitni paket koji uključuje maderoterapija + G5 anticelulitni aparat + 2 gratis tretmana sa Body Stimulatorom po promotivnoj cijeni od 300 KM za 10 tretmana maderoterapije i/ili GB aparata i dva gratis tretmana Body Stimulatora za tonus. Naše iskustvo je pokazalo da se najbolji anticelulitni rezultati postižu u kombinaciji ova tri aparata. Regularna cijena ovog paketa je 420 KM, a samo do 31.05 promotivno 300 KM. Broj paketa je ograničen. Zakažite besplatnu konsultaciju na broj 033 810 228 ili putem FB Inbox-a. 

Za više informacija o tretmanima posjetite našu webstranicu https://www.maabspa.ba/anti-celulit/

 
Head massage 2.jpg

USKORO NOVA PROMOCIJA!


 

 

 
Gift_Box.jpg

PROGRAM LOJALNOSTI

Ma'ab Spa Vam nudi "Bonus Karticu", gdje svaki 8 tretman vam je gratis! Vi izaberete tretman koji zelite da vam se piše na Bonus Karticu, i svaki vas dolazak se boduje, tako da taj isti tretman koji ste izabrali dobijete gratis!