posljednje ponude

Da bi ostvarili promotivnu cijenu tretmana u ponudi, potrebno je prilikom zakazivanja termin napomenuti da želite tretman sa promocije prije isteka roka. 

Predplatite se na naš besplatni mjesečni newsletter kako nikad ne bih propustili ponudu. Pratite naše ponude i na FB stranici. 

 
 
 Ponuda ističe 30.04.2018 

Ponuda ističe 30.04.2018 

PROMO MASAŽA 4 +1 GRATIS (25 KM)

Masaža tijela u trajanju od 30 min koja se fokusira na gornji dio tijela a ima za cilj da eliminiše napete mišiće, miogeloze, bol u leđima kao i tenzione glavobolje prouzrokovane navedenim problemima. Ovi simptomi se najčešće javljaju u stresnim periodima, napornom radu, nepravilnom spavanju i/ili nakon fizičke aktivnosti. 

Za potpun oporavak potrebno je uraditi seansu od 5 tretmana, svakih 2-3 dan. Kada uzmete paket od 4 masaže, mi vam darujemo petu masažu gratis. Cijena jedne 30 min masaže je 25 KM. 

Zakažite svoj termin na broj 033 810 228

 

 
madero w logo.png

Ponuda vrijedi do 30.04 2018

Maderoterapija - NOVO!

Posebna tehnika masaže koristeći drvene masažere ili oklagije koje stimulišu limfnu drenažu, eliminišu celulit a samim tim postižu i detox organizma. Ovo je idealan tretman za sve one koji najviše vjeruju masažnim tehnikama za rješavanje problema celulita ali za razliku od klasične anticelulite masaže, maderoterapijom se duplo brže i efektnije postižu rezultati.  Ovisno od vašeg tipa celulia, potrebno je uraditi jednu ili dvije serije od 10 tretmana. Tretmani se radi u razmaku od 2-3 dana.

Paket od 10 tretmana promotivno košta 200 KM.  Do kraja aprila 2018 godine, posebna ponuda važi: Nakon 5 tretmana, GRATIS kompjuterizovana limfna drenaža, a nakon 10 tretmana, GRATIS tretman Body Stimulator- elektrostimulacija mišića za podizanje tonsua. 

 
Head massage 2.jpg

USKORO NOVA PROMOCIJA!


 

 

 
Gift_Box.jpg

PROGRAM LOJALNOSTI

Ma'ab Spa Vam nudi "Bonus Karticu", gdje svaki 8 tretman vam je gratis! Vi izaberete tretman koji zelite da vam se piše na Bonus Karticu, i svaki vas dolazak se boduje, tako da taj isti tretman koji ste izabrali dobijete gratis!