Your private Spa Experience 

Enjoy our spa area which includes a whirlpool, steam room, sauna and relaxation area all to yourself. You book your time and the spa area is exclusively reserved for you!  Destress, detox, unwind or choose to spend a special moment with a partner to celebrate an anniversary or have a "just because" moment. We host bachelorette parties, birthday parties or just parties in our spa area. 

 
 
spa.jpg

Spa - Full service 

Enjoy our spa area exclusively reserved for you. You will enjoy our whirlpool, Swedish sauna, steam room and relaxation area. The package includes showers, towels, robes, hygiene cosmetics and refreshments (coffee, tea, energy drinks, water). The spa area is booked by the hour.

35 KM / hour for one person

50 KM / hour for two people

75 KM/ hour for three people

100 KM/ hour for four people 

 
couples spa.jpg

Spa Paket za dvije osobe  

Ovo je naš omiljeni paket za parove koji žele da uživaju u našem VIP spa prostoru, isključivo rezervisanom za vas.  Jedinstveni spa centar gdje nudimo masaže za parove u istoj sobi. 

  • Jedan sat korištenja spa prostora  (jacuzzi, sauna, parno kupatilo, relax prostor)

  • Dvije aromaterapijske masaže (60 min) (moguće zamjeniti aroma masažu za sportsku masažu) 

Dodajte bocu Italijanskog vina ili Proseco za dodatnih 25 KM. 

 
bachlorette party.jpg

Bachelorette Party 

Maab is proud to say that we have been organizing bachelorette parties for you for the past 6 years.  Enjoy the spa area exclusively booked for you to celebrate, relax, and take cool photos with our bridal props. 

1 hour spa + 1 hour spa complimentary from Maab = 2h of spa area

Aromatherapy massage (30 minutes)

Polynesian Body Scrub for the "bride to be" complimentary from Maab

**there has to be a minimum of 4 people in order to book this package**

 
girls just want to have funjpg

Girls Just Want to Have Fun 

Choose your reason to celebrate and book your girls time at our spa. You will enjoy our spa area booked exclusively for you (whirlpool, sauna, steam room, relax area).

1 hour of spa area + 1 hour complimentary from Maab = 2 hour of spa

Choose a basket of seasonal fruits for an additional 3 KM per person or a bottle of wine or champagne for an additional 25 KM. 

**there has to be a minimum of 4 people in order to book this package**

 

Sauna 

Boravkom u finskoj (suhoj) sauni, gdje je temperatura između 60 i 90 stepeni, a vlažnost zraka 5% do 20 %, povisi se tjelesna temperatura za oko 2 stepena, a temperatura kože i do 10 stepeni. Ovim procesom se aktivira imuni sistem i udvostruči broj ćelija koje učestvuju u detoksikaciji organizma, najsitniji kapilari se pune krvlju, a da se pri toj temperaturi krv ne bi zgusnula, tijelo otpušta vodu iz vezivnog tkiva. Ovim procesom tijelo izlučuje nagomilane otrove i toksične produkte metabolizma u neuobičajeno velikim količinama. Udisanjem ugrijanog zraka pojačava se cirkulacija sluznice disajnih puteva i do 7 puta, a raste i proizvodnja imunoglobulina A koji je važan faktor cjelokupne imunološke reakcije organizma na razne štetne agense.

Preporuke za korištenje: Maksimalno tri seanse od najviše 15 minuta po svakoj seansi. Kada Vam postane vruće, izađite i ohladite se mlakom vodom.  Prilikom drugog ulaska u saunu zrak treba biti vlažniji (pospite kamenje sa vodom). Zadnja seasna u sauni treba da bude kratka, dovoljno da vas zagrije i omekša kožu. Ako se mnogo znojite, brišite se sa mokrim peškirom kako bi pokupili toksine koje koža izbacuje. Poželjno je piti mnogo tekučine između seansi kao i nakon korištenja saune. U cijenu je ukljućen čaj, flaširana voda, Cedevita, kafa kao i peškiri i kozmetika za tuširanje.  U sauni boravite sami ili ili sa osobama sa kojima vi dovedete.

 
steam room.jpg

Parno kupatilo  

Za razliku od saune gdje je zrak suh a temperatura visoka, parno kupatilo je najdjelotvornije na temperaturi između 40ºC i 45ºC a vlažnost zraka iznad 100%.  Parno kupatilo blagotvorno djeluje na kožu; otklanja odumrle slojeve kože a suha i napuknuta koža se obnavlja što čini vašu kožu glatkom, svilenkastom i na izgled mlađom.  Pozitivno djeluje na osobe koje pate od pretjeranog umora i stresa, slabe ciruklacije (a ne podiže krvni pritisak s obzirom da toplota širi vene i dozvoljava brži protok krvi),napetih mišića i mnogo drugih stanja. Uz pomoć eteričnih ulja fantastičan učinak ima na astmu, bronhitis, kašalj, iskašljavanje pa čak i hrkanje.  

Preporuke korištenja parnog kupatila: Istuširajte se prije korištenja parnog kupatila – provedite vrijeme prilagođeno vašoj osetljivosti- nemojte prekoračiti 15- 20 minuta- obavezno se osvježite se mlakom vodom ali da vas rashladi. Provedite 2-3 razdoblja od 15-20 min u parnog kupatilu, sa pauzom od 5 minuta između svake seanse.  U cijenu je ukljućen čaj, flaširana voda, Cedevita, kafa kao i peškiri i kozmetika za tuširanje.