posljednje ponude

Da bi ostvarili promotivnu cijenu tretmana u ponudi, potrebno je prilikom zakazivanja termin napomenuti da želite tretman sa promocije prije isteka roka. 

Predplatite se na naš besplatni mjesečni newsletter kako nikad ne bih propustili ponudu. Pratite naše ponude i na FB stranici. 

 
 
 Ponuda ističe 31.10.2018

Ponuda ističe 31.10.2018

PROMO MASAŽA 4 +1 GRATIS (100 KM)

Paket od ukupno 5 masaža od 30 minuta za 100 KM. Masaža tijela u trajanju od 30 min koja se fokusira na gornji dio tijela a ima za cilj da eliminiše napete mišiće, miogeloze, bol u leđima kao i tenzione glavobolje prouzrokovane navedenim problemima. Ovi simptomi se najčešće javljaju u stresnim periodima, napornom radu, nepravilnom spavanju i/ili nakon fizičke aktivnosti. 

Za potpun oporavak potrebno je uraditi seansu od 5 tretmana, svakih 2-3 dan. Kada uzmete paket od 4 masaže, mi vam darujemo petu masažu gratis.

Zakažite svoj termin na broj 033 810 228

 
IPL w Logo.png

Ponuda vrijedi do 15.10 2018

FOTOEPILACIJA PROMO

PROMO: Ako uradite dvije regije -5% popusta, ili ako uradite 3 regije -10% popusta. Potrebno je da prvi tretman iz serije od 8 tretmana bude najkasnije do 15.10.2018. Rjesite se neželjenih dlačica za 8 tretmana. Posljednja generacija IPL aparata, naše dugogodišnje iskustvo u radu, osigurava rezultate sa kojima će te biti zadovoljni. Za više informacija kao i kompletan cjenovnik po zonaama posjetite https://www.maabspa.ba/depilacija/

 
anti_aging.jpg

Ponuda vrijedi 31.10.2018


PROMO HIDRO-LIFTING TRETMAN LICA 60 KM (reg. cijena 75 KM)

Suha, dehidrirana koža? Svakodnevna krema ne odgovara više potrebama Vaše kože? Ovo je idealan tretman nakon ljetnih dana i izlaganja UV/UVB zrakam.

Tretman namjenjen je osobama koje su izložene štetnim uticajima spoljašnje sredine: izlaganje UV zracima, pušenje, kao i neadekvatnim prehrambenim navikama, nedostatku fizičke aktivnosti i stresu, što se na koži ogleda kao niz inperfekcija, kakve su: dehidrirana, suha, perutava, koža sa proširenim porama, oslabljenim tonusom, crvenilo i ispucali kapilari, sklonost upalnim procesima, hiperpigmentacije (fleke), fine linije i bore.

Tretman podrazumijeva čišćenje kože, blagi enzymski piling, koji omogućava optimalnu penetraciju vitamina i minerala koji se nalaze i u samoj piling masi! Dubinski se čiste pore (ekstrakcija), slijedi visoka koncentracije hyaluron ampule koja se pomoću ultrazvuka neinvazivno ubacuju u duboke slojeve kože, a zatim na kožu se nanosi maska sa hijaluronskom kiselinom, ekstraktom algi, alantoinom, vitaminom E i drugim korisnim hranljivim supstancama. U trećem dijelu tretmana, stavljamo odgovarajuću masku prilagođenu Vašem tipu kože, maska za područje oko očiju i usana a nakon toga vitaminski serum i odgovarajuća krema. Tretman traje 90 minuta.


 

 

 
Gift_Box.jpg

PROGRAM LOJALNOSTI

Ma'ab Spa Vam nudi "Bonus Karticu", gdje svaki 8 tretman vam je gratis! Vi izaberete tretman koji zelite da vam se piše na Bonus Karticu, i svaki vas dolazak se boduje, tako da taj isti tretman koji ste izabrali dobijete gratis!